ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد موافقت کمیته هسته‌ای مجلس با روند مذاکرات عمان رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیرو‌های مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش: دیوار مرزی با افغانستان به انواع تسلیحات در لبه فناوری جهانی مجهز شده ابلاغ مصوبه شورای عالی اداری درباره نحوه انتخاب و انتصاب مدیران قائم‌پناه: روند مذاکرات امروز رضایت‌بخش بود

اطلاعیه سپاه: هلاکت ۲ تروریست غیرایرانی | ۶ تروریست دستگیر شدند

روابط‌عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی اعلام کرد: در ادامه رزمایش عملیاتی شهدای امنیت تعداد عناصر کشته شده تیم تروریستی جیش‌الظلم در شهرستان چابهار به ۲ نفر افزایش یافت.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۰ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 25
کد خبر: ۲۷۲۰۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، در اطاعیه قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه شامگاه سه شنبه آمده است: همچنین ۶ نفر از اعضای این تیم تروریستی دستگیر شدند.

این اطلاعیه می‌افزاید: قابل‌ذکر است افراد هلاک شده در این عملیات تابعیت غیرایرانی داشته‌اند.

سرپرست معاونت استانداری سیستان و بلوچستان و فرمانداری ویژه شهرستان چابهار با اشاره به دستگیری ۶ نفر از اعضای گروهک ترویستی و هلاکت یک نفر گفت: عملیات سنگین نیرو‌های امنیتی با گروهگ ترویستی در چابهار پس از شناسایی و محل اختفای آنها و با هماهنگی اعضای شورای تامین انجام شده است.

علیرضا نورا اظهار کرد: شورای تامین چابهار با جدیت پیگیر امنیت مردم است و به هیچ گروه ترویستی اجازه ناامنی در این شهرستان را نخواهد داد.

وی با بیان اینکه افرادی که نیرو‌های امنیتی با آنان درگیر شدند از اعضای گروهک تروریستی جیش الظلم هستند تاکید کرد: نباید برخی از کاربران شبکه‌های اجتماعی با این افراد که تنها به دنبال نا امن کردن چابهار هستند همراهی کنند.

سرپرست فرمانداری چابهار با ابراز تاسف از حادثه چند روز اخیر گروهک تروریستی جیش الظلم در ساختمان بنیادمسکن، افزود: با اشراف اطلاعاتی کامل و پیگیری‌های مجدانه نیرو‌های امنیتی از تردد و شناسایی محل سکونت آنها؛ اقدامات سنگین برای دستگیری این افراد آغاز شد.

وی با بیان اینکه اوضاع شهر چابهار توسط نیرو‌های امنیتی تحت کنترل است ادامه داد: در این عملیات نیرو‌های اداره اطلاعات و قرارگاه شهید فولادی نیز مشارکت داشتند و بدون هیچ‌گونه تلفانی این عملیات انجام شده است.

نورا افزود: این گروه تروریستی قصد داشت در ایام پایانی سال عملیات انجام دهد و ناامنی‌ها را تشدید کند که با اقتدار نیرو‌های امنیتی و انتظامی این اقدام آنها خنثی شد.

وی هدف این اقدامات تروریستی را فرار سرمایه گذاران و خالی شدن شهر از گردشگران و در نهایت عدم توسعه چابهار عنوان کرد.

سرپرست فرمانداری چابهار از معتمدان و روحانیون خواست این جنایت‌ها و اقدامات گروهک‌های تروریستی را محکوم کنند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر