لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم

اطلاعیه سپاه: هلاکت ۲ تروریست غیرایرانی | ۶ تروریست دستگیر شدند

روابط‌عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی اعلام کرد: در ادامه رزمایش عملیاتی شهدای امنیت تعداد عناصر کشته شده تیم تروریستی جیش‌الظلم در شهرستان چابهار به ۲ نفر افزایش یافت.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۰ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 25
کد خبر: ۲۷۲۰۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، در اطاعیه قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه شامگاه سه شنبه آمده است: همچنین ۶ نفر از اعضای این تیم تروریستی دستگیر شدند.

این اطلاعیه می‌افزاید: قابل‌ذکر است افراد هلاک شده در این عملیات تابعیت غیرایرانی داشته‌اند.

سرپرست معاونت استانداری سیستان و بلوچستان و فرمانداری ویژه شهرستان چابهار با اشاره به دستگیری ۶ نفر از اعضای گروهک ترویستی و هلاکت یک نفر گفت: عملیات سنگین نیرو‌های امنیتی با گروهگ ترویستی در چابهار پس از شناسایی و محل اختفای آنها و با هماهنگی اعضای شورای تامین انجام شده است.

علیرضا نورا اظهار کرد: شورای تامین چابهار با جدیت پیگیر امنیت مردم است و به هیچ گروه ترویستی اجازه ناامنی در این شهرستان را نخواهد داد.

وی با بیان اینکه افرادی که نیرو‌های امنیتی با آنان درگیر شدند از اعضای گروهک تروریستی جیش الظلم هستند تاکید کرد: نباید برخی از کاربران شبکه‌های اجتماعی با این افراد که تنها به دنبال نا امن کردن چابهار هستند همراهی کنند.

سرپرست فرمانداری چابهار با ابراز تاسف از حادثه چند روز اخیر گروهک تروریستی جیش الظلم در ساختمان بنیادمسکن، افزود: با اشراف اطلاعاتی کامل و پیگیری‌های مجدانه نیرو‌های امنیتی از تردد و شناسایی محل سکونت آنها؛ اقدامات سنگین برای دستگیری این افراد آغاز شد.

وی با بیان اینکه اوضاع شهر چابهار توسط نیرو‌های امنیتی تحت کنترل است ادامه داد: در این عملیات نیرو‌های اداره اطلاعات و قرارگاه شهید فولادی نیز مشارکت داشتند و بدون هیچ‌گونه تلفانی این عملیات انجام شده است.

نورا افزود: این گروه تروریستی قصد داشت در ایام پایانی سال عملیات انجام دهد و ناامنی‌ها را تشدید کند که با اقتدار نیرو‌های امنیتی و انتظامی این اقدام آنها خنثی شد.

وی هدف این اقدامات تروریستی را فرار سرمایه گذاران و خالی شدن شهر از گردشگران و در نهایت عدم توسعه چابهار عنوان کرد.

سرپرست فرمانداری چابهار از معتمدان و روحانیون خواست این جنایت‌ها و اقدامات گروهک‌های تروریستی را محکوم کنند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر